Opvang

Op Blijhaven biedt kinderopvangorganisatie Combiwel twee soorten opvang aan:  
 
Voorschool 
De voorschool is bedoeld voor alle peuters van 2 tot 4 jaar. Het bereidt hen voor op de basisschool zodat zij een goede start hebben. Binnen onze aanpak staat ‘Spelen & Leren’ en ‘Ontdekken & Beleven’ centraal. Met diverse thema’s besteden we aandacht aan taalvaardigheid en algemene ontwikkeling. Voor elke leeftijd in onze groepen bieden we materialen, speelgoed en activiteiten aan die de zintuigen prikkelen en de ontwikkeling stimuleren. 
  
Open van 8.30 tot 13.50 uur   
  
Meer informatie over onze voorschool vind je hier 

 

Voorschool en basisschool 
De voorschool werkt samen met de basisschool Blijhaven. Het programma en de manier van werken van de voorschool sluit aan bij het programma en de manier van werken in groep 1 en 2. Hierdoor verloopt de overgang voor je kind(eren) naar de basisschool makkelijker.

Buitenschoolse opvang 
Op de buitenschoolse opvang verwelkomen we na schooltijd, kinderen van 4 tot 13 jaar in hetzelfde gebouw als de basisschool. Wel zo makkelijk!  
Er is alle ruimte om de handen uit de mouwen te steken. Wil je koken of timmeren? Of juist lekker buiten sporten en ravotten op het speelplein? Ook een creatieve bui kun je kwijt in muziek, spel of een eigen idee. Liever even helemaal niks? Ook prima! Je moet niks, je kan veel! 
  
Meer informatie over onze buitenschoolse opvang vind je hier 
  
Inschrijven kan via kindplanning@combiwel.nl. Of klik hier op deze link