MR Medezeggenschapsraad

Taken

De leden van de medezeggenschapsraad (MR) van Blijhaven denken, praten en beslissen mee over het onderwijs op school en wat daarmee te maken heeft. Dat doen we namens de leerlingen, medewerkers en ouders van de school. 

 

Doel

Ons doel is dat de leerlingen goed onderwijs krijgen en dat de school een stimulerende, veilige en gastvrije plek is voor alle kinderen, medewerkers en ook ouders. 

 

Leden

De leden van de MR in schooljaar 2023/2024 zijn (v.l.n.r.):

 

  • Dana Wouters, ouder voorschool en groep 7/8
  • Annelot van Riek, ouder voorschool en groep 1/2 (secretaris)
  • Kaija de Koning, leerkracht groep 1/2 en 3/4
  • Sylvia Bron, leerkracht groep 1/2
  • Marieke Kolkman, ouder groep 3/4 en 5/6 (voorzitter)

 

Vergaderingen

Wij vergaderen vijf keer dit schooljaar en overleggen daarin met de directeur, Paul van Hattem. De data voor de vergaderingen zijn te vinden in Social Schools. We verspreiden voorafgaand aan de vergadering de agenda onder ouders en leerkrachten. De vastgestelde notulen hangen op het prikbord in de entreehal van school.

 

Bijwonen

Ouders, personeelsleden en leerlingen zijn welkom bij de MR-vergaderingen als toehoorder, tenzij een agendapunt een besloten karakter heeft. Agendapunten voorstellen is ook mogelijk. Mail daarvoor naar mr.blijhaven@innoord.nl. 

 

Contact

Heeft u vragen over het onderwijs, de leerlingen of de school, of maakt u zich zorgen? Spreek ons aan op school of stuur een mail naar mr.blijhaven@innoord.nl